To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Saturday, February 12, 2011

kenapa classmate aku ta best nieh




 hemm...memg kejam entry aku ase nya..aku rindu classmate aku time kolah    dulu..best+gila=seronok dengan perangai depa yang macam macam tuh..mane depa sume nieh..r.i.n.d.u..weh weh classmate bru aku nak cakap something nieh..kenapa ampa ta best?..adakah sebab kta berlainan negeri so ampa tade perangai yg havoc+gila gila?..aku bosan tawu x ble dok dalam kelas tu..kenapa ampa ta tolong cheer kan kelas kta tu weh..ampa suke ka kalu kta abeskan diploma kta nan perangai cam nieh?..aku benci tawu x kalu kta still macam nieh..ta best langsung..cam tade soul je kelas kta..thanx pade classmate yang ade pangai gila gila..aku hepi ! aku suke ampa cam nieh !  sorey pade yang terase nan ayat ayat aku nieh ..naseb ampa la kalu ampa bace ape yg aku luah ...sorey again..kalu da bce tuh bawa bawa la berubah..ampa dok mengata at perempuan..ta sedar ke ampa pon ade adik kakak..buat la ade orang kutuk adik kakak ampa..ampa ta marah ke..aihh..sebelum mgata owang tu pikir la dulu..aku bukan nak sangat gaduh + masam muka at ampa macam nieh..tapi aku still marah ble pikir pasai kes ari tu..kalau la mulut ampa tu bleyh control kan senang..aihh..skunk nieh asek dapat bad feedback !
ampa suka ke wehh...tolong la pikir same yea..ktorang bukan benci ampa..ktorang geram je..lagi satu..lelaki n perempuan boleyh jady kawan baek juge uke?...-,-


p/s: 70 % classmate aku is da best  =)

8 comments:

muncet gendot said...

eh weyh ! apa kaw mencarut ni ha ??
HAHAHAHAHAHA

are_nas said...

sy nk kumen bole ke?

Fifi Natasya Mohd Nazlan said...

ahha..sila la komen
d alu2 kan
:)

Anonymous said...

fi..
saba je la k..
lg 2 thn je pon..
huhu

Fifi Natasya Mohd Nazlan said...

yeap2
tgh sabar
thanx pade kwn2 yg best tu
:)

Anonymous said...

fifiZ 2 ok x?
hehe

Fifi Natasya Mohd Nazlan said...

Anonymous : dye tu tsgt uke
hahaha
:)

Anonymous said...

hehe
tsgt ok eh
ske2
huhu