To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Saturday, February 5, 2011

seandai nya aku ada idea nak letak entry nieh -,-


realiti dan fantasi
kadang kadang pernah gak aku terpikir
aku nak ade kat alam realiti ke alam fantasi
sumtyme bile aku ada problem yang aku rase ta bleyh nak face it sorang diri
aku slalu sangat berharap akan ade magic 
errrmm..cam cite cinderella tu laa..
eh?..nape geleng pale..
ta engat cite tu camne?...
laaa..cian nye..ahhaahaha..
aku nak sangat ade pari pari yang ade tongkat sakti tu 
muncul depan aku
pastu tolong aku setelkan problem aku..
ok x?

tengok skunk aku da merepek pasai fantasi..
bila nye nak cite pasai realiti nieh..
hurmm..realiti eh?
contoh nye macam ape ek..
jap..nak cubit pipi aku..
ouchh!
saket laa weh..
haaa..skunk kita berada dalam alam realiti..
hehehehee~

actually,aku suke tulis tulis taip taip edit edit 
sebab tu laa ade blog aku at alam maya nieh
haa! amek ko...
kan aku da start bceloteh pasai alam maya
-,-
sorey laa
aku ta d benarkan untuk on9 selalu dah lepas nieh
if aku balik umah bru aku update blog..

haa..ari tu time dekat hostel..
blok sakura ade wat game 
'spongebob letter'
time post ari tu aku ade cite pasai game nieh
klik nieh kalu nak bace 
             
aku da kenai kakak senior aku tuh
yang gune name apple blossom
fuhh..mula mula aku cam nak lari balik je kalau
ta jumpe sape kakak senior aku tuh
tapi malam tuh
huhu..aku da jumpe dye..nice 
credit to kak nazila thanx banyak banyak ea..
ehhehehe..
sempat la juga aku nyanyi at kak nazila 
lagu kimia by emelda ahmad..
fuhhh~ semata mata nak dapatkan klu

malam tu lepas je nyanyi terus kak nazila gtawu name kak senior aku tu
pstt pstt...
kak lela rupenya
=)

huhu..jumpe je terus la sembang sembang
err
malu laa ..segan pon ade  hahaha
esok petang nye aku n kawan kawan yg laen sibukkan diri 
bwat banner..
khas tuk kak spongebob kitorang

apple blossom
cantek x?
nanty aku sambung cite balik
lapar nieh
g makan dulu ea..

jumpa lagi
=)


No comments: