To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Saturday, February 19, 2011

sumpah aku rindu nak bersukan cam dulu

mood : sedih giler da ta bsukan

salam bloggers..sumpah aku rindu nak bersukan..waaa~nak lari lari nak warming up cam dulu nak menari cam dulu sumpah aku rindu sangat sangat weh..jmti tolong laa aktif la sket padang sket mia luas..nape tade sport yang best..okok..ade cousrt tuk netball volleyball badmintin pingpong bola sepak errr takan tu je..ta active langsung la weh..hmm..nak maen bola baling rindu nak maen hoki rindu nak sibok kan diri dengan keje yang banyak time sekolah dulu.sumpah aku rindu weh!tingat ag time sume orang ngah bz nan ari sukan oh yeah aku pon bz uke..time sukan la aku sibokkn diri maen hoki hahaha...kan da kalut selamat time tu netball da abes ta larah aku kusut sangat kan..haa tapy mase game hoki tu volleyball pon sangkut eiii...sengal je..perghh~ nape life at cnieh ta same ea..ahha..ngok la kau.mane la nak same kan..tu zaman sekolah..waaa rindu sangat sangat nieh rindu nak bawa beg berat sbb isi dengan botol air baju sukan bola netball hahaha...yg pening tuh kalu boleyh ta bagy sape sape sentuh..ahahaha..siyes aku rindu nak stay back smpai petang..tunggu bus at sg dua or tumpang membe naek moto
ahhahaha..jgn tanye la penat ke x..sangat sangat la penat cmpai umah kui 7..imagine kan la kuar umah pagi pagi kui 6 lbeyh
den blik plak kui 7..ta ke 12 jam haha..see mrungut pon kejap kejap je..sukan best laa weh..pas je abes sukan aku sibokkan diri dengan kawan kawan tersayang masok boria n senam seni ..ok?memg rancakk yea...best sangat sangat weh..:)
jmti tolong la baek dgn aku wat la pape yang best sket event pon kurang hmmm.. sedih nye
kadang kadang ase jeles sape yag aktif skunk nieh ..badan aku da down lme gyler ta bsukan 



No comments: