To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Tuesday, March 29, 2011

bila cuti...=(

Assalamualaikum & hai sume 

err..nak panjangkan cite nieh ke?..or senang cite pendek kan je la..hehe..=='

actually,start dari sya balik rumah sampai la ke ari nieh..asyik hujan je nieh..sume xtvt yang da di plan kan terpaksa CANCEL..ade paham?..huh..tapi alhamdullilah la..hujan  rahmat kan..=)

# ari jumaat pagi
-tinggai kan tempat tercinta (JMTi) dan terus pecut balik rumah dengan abah..haha..memang ta sempat nak jumpe sape-sape..malam before balik dah dating lepas sya abes bengkel tu..so,pagi mase nak balik sya balik la rumah terus..

# mase sampai rumah
-tade sape kat rumah..abah dah g jumpe kawan die..mama keje..so,beli nasi ayam & makan sorang diri..fine..xtvt sya yg paling kerap di lakukan since aku abg sya keje kat selangor..adik-adik yg ade kat asrama..bile dorang cuti sya ta cuti so,agak jarang da jumpe..paling best bile dapat cuti same-same..time tu rumah nieh kecoh gilaaa..rawk babe..happening gila je rase..t musti buat makan ala-ala picnic kat rumah tok,ade bbq lagi..ok jgn jeles dgn family sya yg ta brapa nak besar mcm org laen..huhu...

#malam tu
-hihihi..opss..bukan cerita hantu ok..=)..kanak-kanak di bawah umo still boleh baca post nieh..haha..(gelak gediks jap)..hehe..malam tu sya tidow agak lambat..err..senang cite niat di hati nak teman tsf..memg sya teman die,tapi die sedap-sedap je tidow dlm bus...arggghh!..tapi tape..esok tu die melayan gak msg-msg tuh suma..haha...padan muka..sape soh tidow lame-lame..

#ari sabtu yang sangat b!
-best or boring?..guess what..boring ok..tataw nak buat apa..duduk rumah sampai demam..ade sape-sape yg boleh demam cam sya ke?..rindu nak keluar dgn kwn-kwn tersayang..bile cuti t kite hang out ok?..to MLFC sya rindu korang sangat-sangat..even tade mcg dri ampa sume..sya tetap sayang korang..haha..ckang!..same tak dgn status anda tuh..=) 

#ahad
-kuar kejap g rumah tok & terus belayar ke merata-rata..shopping barang sket laa..& dapat shawl baru..suke sangatttt..

#isnin
-plan nak g tanjung asam,mandi manda bsama budak-budak kecik..tapi hampa gila..maseh hujan di luar sane..so,tggu sunny day & kta akan b'picnic lame-lame..


to be continued..=)

#mood : tibe-tibe rase cam nak b'picnic dgn budak kelas 
              hmm..boleh ka?..rase mcm tak je..sorang ke hulu  sorang ke hilir...memg ta 
              ngam ah...=(






No comments: