To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, March 20, 2011

dia tempat sya mengadu =)

Assalamualaikum n hye hye !


firstly,sya nak cakap sorey gilak b'coz lame & jarang hup date blog nieh..fuhhh~~..memang da bhabuk laa..=,= ..ta lupa juge pade yg always tinggai kan komen setiap kali bace entry yg sya coret-coret at sini..(time kaseh)..pade yang rajen view blog yg ta bape nak best nieh time kaseh gak yea..tq gak pade yg jadi follower sya tuh..



second punye cite..sya skrg nieh memg jarang gilak hup date sbb line streamyx kat JMTi sangat sangat laaa laju cam kura-kura..sometimes tu sampai ta boleh nak connect lgsg..huihhh..bikin gua panas je..baek ta payah ade streamyx..(ta bsyukur kan..hahahax)..sorey streamyx,laen kali bagi la laju sket..senang sya nak connect & hup date blog sya nieh...macam-macam aihh yg jadi skrg 
nieh dalam idop sya..weheee~..



cite ketiga..sya da bazir masa..errk?...ta paham lgi ke?.macam nieh haa..patutnye sya & kawan-kawan yg laen balik rumah ari jumaat petang tuh(weekend la kte kan)..pastu dengan tibe-tibe dapat khabar yg ta brape nak best campur ta hepi..KELAS ganti..(hampa gilak laa weh)..analog & digital plak tuh..memg la best study subjek nieh..tapi kan..patut ke di ganti ari sabtu..hurmm..cakap pon ta gune..benda da berlaku..& sya da pon p kelas tuh..sumpah maseh blur ag..isnin dah test..hahaha...serabut da otak nieh..minggu nieh saja da banyak sangat test laa...sume nak kena baca jaaa...penyakit malas trus muncul di saat nieh..=='
kawan-kawan yg laen dok pulun study ka?bagus noo ampa sumaa nieh..gud luck ok kawan! =)


ok..cite ke-4 plak..perasan x..kejap sya tulis b.I kejap tulis b.M..(mood : ta brapa nak btoi daar) 



cite ke-5..actually,nak cite pasai sorang budak nieh..ehemm...lelaki...senang cite name start from N..YMTT..SIYESSS!..sya benci die gilak..die suka sangat cari pasai dgn pompuan..ngoks laa...ta reti dok diam-diam kowt..sbb tu dok wat pangai dari M..kalau kawan-kawan die ada baca entry nieh..silaa laaa bagi taw mamat N tuh..dulu da cari gaduh nan sya..skrg nieh nak bgaduh ag..dah tu cari gaduh nan kawan sya plak..bongeks laa kaww N..Finee...kalu nak bgaduh ta payah dok cakap kat belakng..tolong jadi jantan sket..ada paham?..ta payah dok kutuk kat belakang....mai depan sya..kutuk depan-depan..tah2 pengecut sbb tu dok kutuk kat belakang..dah tu kutuk pasai aurat2 orang..ang pasai paaa?..awek ang pakai jubah kaa?...ta penah pakai suar jean?ta penah cakap dgn lelaki ka?..ta penah ada classmate lelaki kaa?..elloo..cara ang tegur sya n kawan-kawan ta betoi lgsg!..ustazah pon da terang kan kat ang kaa...so..plisss pikir sbelom mgata org laen..kalu kena kat adik ang kaa..mak ang kaa..kakak ang ka...baru padan dengan muka ang yg dok bajet cute cam jambu..~~~~..siyes ang da buat sya & kawan-kawan yg laen mluat kat diri ang...balik laa tempat asal ang kalau ang rasa ang mai tempat org semata-mata nak kutuk org laen..


cite ke-6..cuti da nak dekat...walaupun cuti seminggu..kurang-kurang nye hidup sya aman tanpa assgment,quiz,test..best nyaaaa..cepat laa masa oii..nak cuti...tapi kan..nanti si dia nak balik kelantan dah..t rindu..(take care ye syg)..ari-ari kol & mcg ok..ahhaha...amek kaw..abes la duit asyik topup je kan..wehee~..i love you..<3 ...baek-baek sayang..layan lagu tu ok~





errr..rase nye..sampai sini je laa yea..sya nak sambung study..analog & digital...lepas tu nak kena study electric motor engineering..pastu nanti ade test b.I..then,ade test engineering science ii..yg laen lupe...hehehehe..gud luck pade sape-sape yg ade exam tuh yea...pray for me uke,harap dapat wat yg tbaekkk~

papaiiii...
time kaseh sume..be my follower ok..<3




cinta tidak mengenal erti jemu
cinta mengajar kita erti hidup
tanpa cinta yang suci
phubungan menjadi sia-sia


1 comment:

CikNuwairah said...

ouch..baik2sayang~~~sweettt..
hahahaha!!=p