To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Tuesday, March 15, 2011

study + test + sukan = fifi natasya













Ari nieh sya rase macam perlukan bantuan tersangat sangat..upsss..bukan bantuan sbb kemalangan ke,tsunami ke..mangsa banjir ke,hape ke..tapi bantuan yg sangat diperlukan oleh seorang student yg malas macam sya..haha..malas?yeaa..sya memg malas untuk study..esok ade dua test..test teori ok..nak kena bace2 tu sume..aihh…bosan kot..baru je nak bca terus rase nantok..ok..sya pasti sgt yg sume orang macam sya..kan?kan?..alalala..geleng geleng pale plak..cubit baru taw..

Esok ade test machine tool tech n mechatronic eng 1..aiyoooo..cik lect sume..nape je wat final trus..hahaha..malas la nak study nieh..haaa…usha entry cepat…nieh da masok bab mbebel makcik2 diluar sane..doraemon..yeee…dengan tibe tibe je fikiran sya or otak serabut sya nieh sepantas kilat teringat roti yg nobita makan..roti yg di suggestkan doroemon tu laa…die tekap je roti tu kat sume buku buku nobita..pastu nobita pon bleyh hafal..hahaa..gilak..ta logik kot..kalau ade sya nak jugaaaaaaaa!..skrg nieh sya tgh mghadap ketas ketas nota yg sya ta paham sepatah haram pon..tetttt..kan da kuar ayat yg agak ta ptt di taip di sni…hahaha..stop story pasai roti yang takan wujud tu..kalau wujud pon roti sekaya ade la…tapi sya tgk owg yg makan roti tu ta kaya2 pon..haaa..amek kaw..kan sya da merepek..fifi natasya…stop talking nonsense things rite now..focus on your study rite now…(memg sya tgh wat keje kan)keje hup date blog..nieh sya paling suke..=)

Haa..ari tuh sya ade letak entry sai nak bsukan kn..yeayy..excited nieh..arap dapat selection tu ah..(level confidence sya memang low skrg nieh,tataw nape..ase2 cam nak g jumpe kaunseling je…) =(..ari senin ri tu sya turun kat court netball..kate nye ade selection..hope sgt sya dapat..waaaa…dapat maen at negeri sembilan..jauh kn..hehehee..
Btmbah semangat nak g sbb laen gak..hehe...hamboii..engat nak mgatai ke?..haha…si busuk masam pon ade gak..die pon dapat wakil jmti gak…wekss…nak kte hebat ah tu maen badminton…(lalala~sorey ye kalau bace nieh..)=)  I love u syg…errmm..tapi..penat + letih sgt2 laa…kaki pon slalu saket2 skrg nie..lame da kowt ta bsukan..nak lari 2 pusingan pon ta lepas lagi..stamina da down gilak..=( sedih nieh tawu x..

Hehe..ok laa…nanty hup date lagi..skrg nak g study jap..waarghhhh!(ngantok sgt2)..haha..ehemmm…ehem…thanx pade sape2 yg singgah snie..=)  love u all..

p/s:   mama..akak lapar gilak ble balik hostel…da kurus da nieh..=P
        abah..tiap tiap mggu mai amek akak taw..haha…nak balik tiap2 minggu
        arap esok leyh jawab test
        arap esok sume orang akan ceria n gembira
        arap esok sume orang akan mlalui ari yg indah..
        rindu dekat sume kawan kawan sya (syg ampa..hahaha)
        hahaha..sumpah..ayat skema gilak…=)


mood : 150 juta by fynn jamal 

1 comment:

Anonymous said...

ske tgk dye mrepek
huhu
tp sesetgh ayt x bpe dsenangi oleh sy

-fifiz-