To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Friday, March 25, 2011

i'm keep quiet & go away from your life (!)

Assalamualaikum & hai sume  

yeayyyy(!)..i'm happy..test da setel..cuti pon da mula..even cuti seminggu tapi sya rase cam sebulan..fuhh~..bayangkan laa,minggu lepas memang tsangat la busy..malam study,esok test mnunggu..campur tolak darab bahagi dengan assgment n kuiz..perghh~..memg serabut la otak nieh..erk?name pon study kan..=) sabo je laa..skrg da sem dua..cepat gila mase blalu..huhu..mula da rase sayang kat tempat tcinta nieh..JMTi,i heart you ketat ketat ok?..mmuahx..haha..yg best nye,sya da rase cam life kat sekolah balik..yuhuu..nak tawu kenapa?..sukan pon dah ada laaa..nieh yg syiok abes..rindu kot nak p padang..dulu boleh dikatakan abes ja kelas trus p padang..maen netball laa..bola baling..pastu da abes tu p sukan sekolah plak..ta cukop ag,maen bola tampar nan hoki plak..(pulon la plak kan)..nak wat camna sya minat bsukan gilak-gilak laa..bla da bsukan sya rasa best sangat-sangat..tension+penat?..tipu la kalau sya kata takkk!..actually,memang penat pon,kdg-kdg tu balik rumah trus cari katil nak landing..maklum laa penat blari mgeluarkan peluh..haha..ari- ari sya bsukan,ari-ari la sya kena bising dgn mama..haha...sorey mama..naseb baek mama ta tgk akak kat hostel cmna..tiap-tiap masa tido kalau tadak kelas..hehe..tapi jgn risau..tido-tido pon otak bjalan lancar..badan maseh sehat gagah perkasa..bilik sentiasa cun plus kemas tahap gaban..eehh..ta caya?...please ask my roomate ok dokie..


ehemm ehemm..back to our entry..guess what?..i'm talking about someone?..haha..sapa makan cili so die laa trase pedas..ok dude?..ini blog aku..kan da cakap aku nak luah kan dekat blog..agak-agak laa..nape je nak marah + geram kat aku wei?..ta pasai-pasai kot..aihh..cakap kat org laen,org laen yg trase..ade batu api ke weh?..sorey to say..aku ta mention pape pon kan..aihh..kepada batu api yg telah mbara kan api tuh aku nak ucapkan TERIMA KASEH banyak-banyak kat ang laa wehhh!...ang da sebar pa ag kat org laen haaa...fullstop!..ta payah nak bgadoh ag..ta best langsung..ta dapat adiah pon kalau menang.."Life without a friend is death without a witness"..t ang nak post pa ag kat group tu,ang post laa ye..aku arap hal nieh setel..n no more misunderstanding..


what the hell aku cakap camnieh?..fine..tiba-tiba sya rasa tadak guna cari gaduh dgn org..bukan dapat adiah sapa cari musuh paling ramai dia dapat adiah keta sebijik pon..yg mana nak cari gaduh dgn sya tu sila kan la yea..haa...tiba-tiba engat stu kes nieh..sya pon hairan,ta penah nya sya tegur dia kaa..cakap dgn dia kaa..senyum kat dia ka..apa kaa...tiba-tiba jaa buat aksi maut belakang sya..kenapa weh?..sya buat salah apa nieh?..totally..i'm confused =='


back to the top..begins my holiday with shopping..haha..lama kot ta shopping..kali nieh list shopping da b'ubah laa..dulu kasut la,baju,suar..skrg nieh ketas a4 double A,pen,ketas kajang,file,test pen,cutter pastu t nak survey barang untuk projek power window..macam suis,led..errr..ape ag eh?..haha..lupa sudah..bila nak start shopping??kalau boleh skrg laaaa...tikk tikk..alaa...it still raining outside there..=,=


even cuti sem,cik sya memang ta suke student dia bazir masa kot..di bagi nya assgmnt..selamat ta banyak..empat subjek jaa..kira ok laa tu kan..leh buat gak..nak buat awai-awai..malas nak buat last minute,t sume serabut..dah laa ri tuh punya test ade ag yg careless..ade ke patut,engineering sc tu dgn slumber nya sya tekan-tekan calculator tapi jawapan tamaw kuar(calculator sabatoj tuan empunye,how dare you..haha)..ekstrem abes calculator sya tuh..dah laa salah tekan..memang sah & muktamad jawapan sya tu salah..selamat 5 markah jaa..kalau tak..aihh..mnyesal la..kawan-kawan sume t dapat markah penoh,sya dapat cipot jaa..mana boleh..iri hati banyak nieh..hahaha..walaupon ta dapat jawab,sya tetap redha..ahha..buat muka cam jawab dgn jaya nya...tambah plak dengan test analog & digital,boleh je sya lupa formula..da terang lagi bsuluh class tuh,sya tetap ta engat formula tuh..siyess..rasa cam org bodoh sangat-sangat aihh...penat-penat hafal,alih-alih TERLUPA..n terlupa adalah penyakit tuk sume org..haha..am i right?..hehe..b.i je pon sya redah macam sya hebat cam enzo..haha..sir,if u mark my paper..beware from heart attack..hihihi..=)


to my tsf, 
 take care yea & selamat bcuti..risau tawu x..dah laa beli tiket malam..kui 10 malam plak tuh,sampai at sane da pukui brapa pagi..aih..nanti da naik bus tu pesan kat driver soh bawa slow-slow..ok my dear?..jangan lupa bawa sweater,makanan..t ngadu laa sejuk laa..lapar laa..=P
 "the most important thing in life is how to give out love and let it come in"





p/s : actually cite nieh ta abes ag..t sya sambung balik..babaiii




" selamat bercuti & jangan lupa assgment suma tuh"

=sayang org yang baca entry nieh..;)
haha

No comments: