To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, March 6, 2011

perubahan amat di perlukan bagy diri aku skrg nieh




salam bloggers...n hye

for the first time in my life aku ase aku macam da tertinggal sumthing yg sangat sangat berharga
seriously,i take a few day to thinks about my life..n thanx to someone..awak selalu sangat ade dengan saye ta kre mase saya susah or senang ta kire mase saya sedih or gembira..awak selalu ada untuk saya..err..not my bf uke..saya pangei die "abg"..(abg! kalu abg bace nieh jgn dok gelak plak,t fi sekeh abg =p)

die penah nasehatkan aku sumthing yg sangat sangat bguna
 " mnutup aurat"
cara die nasehat tu sangat la bagus..aku yg jiwa keras kental rock steady leyh je ikot cakap die..
yeap..memg btoi aku tutup aurat..pakai tudung..tapy ta tetap..bile aku ase nak pakai..aku pakai je..huhh..cam nak wat pbandinagn je nieh...ahhaa ( kalu terasa amek sume ) aku bcakap pasai diri aku larh..aku pon cam gadis gadis at luar sane tuh...yg ase nk enjoy sepanjang mase..lupe sume bnde wajib yang perlu d buat..=='

memg aku ase aku ta cukop enjoy ag..eerr...kunon kunon laa..maseh mude..zaman remaja ta abes d nikmati ah kan..actually,aku salah..in fact aku da bnyk khilangan rakan rakan yang aku sayang..mase aku kecik kecik sampai la skunk..see.. i told u..bile bile saje kte akan mninggalkan duniawi nieh..fine..aku insaf..

err..aku takot laa...boleh ke aku tutup aurat dgn sepenuh nye?boleh ke?....

hmm..insyallah..=)
slow slow kn.
skrg pon da hmpir hmpir nak tutup sume tuh

p/s : pray for me ukeh =)

1 comment:

Anonymous said...

alhamdulillah..
bgs2!!
cm ni la fi..
ta pe..
slow2 k
mmg sush nk brubah
tp x mustahil en
i'll always pray for u fi..
luv u friend!!

-fifiz-