To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Wednesday, April 13, 2011

masih sama seperti yang dulu =)


Assalamualaikum & hai sume =)


hai guys...jumpe lagi kat blog sya nieh..erk?..pelik tgk title kat atas tu?..yeszaa sangat la pelik..for your information sya akan berada di..errr...hostel tercinta selama 4 minggu..4 minggu sama dgn sebulan..ade paham?...ishhh...ta best laa..ibarat macam dk kat gua je nieh..even air ade,letrik ade sya tetap anggap nieh gua..haha...metafora kena lebih..kan3..sya bukan maksudkan JMTi nieh gua,sya just gambarkan keadaan sya skrg nieh..nak kuar dari hostel pon susah..selamat la air ade,letrik ade..hmmm..da melalut laa...(serius,nak cerita kat korang,tapi sya tataw nak taip sepantas kilat..huhu)


back to our topic..khamis nieh ade presentation b.i..group sya ta buat pape lagi..maseh bsuka ria ibarat kanak-kanak ribena..seriously,memang dok seronok lagi nieh...haha..haa...tadi sempat juga la tgk ragam kawan-kawan yg kalut setel kan borang loan..hehe..sorry dude..memang lawak kot..kelam kabut je..selamat la sya da setel kan..ari selasa terus je antar..=)



rabu minggu depan ade test ii precision measurement..aihh..banyak kot nak kena bace..pastu maybe test pengajian agama islam ade..test2 laen ta sure plak ade ke tak,sbb ta dapat info lagi..waaaa~..senget da laa kalau macam nieh..haa...pastu projek agama ta setel2 lagi..3 mei nieh ktorang akan meniaga..so,pade sume student JMTi tu sila laaaaa ke gerai ktorang..(iklan 2 saat ok,ta perlu kan nuffnang..hehe)..




back to my life,skrg nieh life sya maseh ok dan sehat..maseh boleh nanges-nanges,gelak kaw-kaw(moo..moo),maseh boleh wat lawak seposen yg korang akan rase..(eii..gedik nye budak nieh)..haha..kire nye sume OK!..=)..So,sya arap korang pon happy n enjoy ur life ok..



lastly,err..esok bufday burn a.k.a fahmi hifzal..naseb ko la esok..haha..dapat la ramuan yg sangat best dari ktorang..haha...sya tawu burn ta tgk blog nieh..hehe..sbb tu sya post kan kat sini..happy birthday burny!..orang tua meh~..pade sape-sape yang bakal sambut birthday tu happy birthday yeaa!..yang da   
sambut tu happy belated birthday yea..=)



p/s : layan lagu the reason..bestt laaa..
        minggu nieh kena g beli barang untuk projek power window..
        kena pikir nak setelkan projek agama...
        musti study awai-awai ( bukan last minute dahh )
        err..musti happy..err...tmasok dalam list ke?..=)


anyway,thanx for viewing my blog..nothing to tell just wanna to share my life..haha..ngekks~..kesah sya laa sume nieh.thanx sbb bace yea...sayang orang yg bace post nieh ketat-ketat..hahahahaha..bye~
=)


No comments: