To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, April 17, 2011

perlu kah kita berlagak baek andai diri maseh ada kekurangan?..

Assalamualaikum & selamat malam...

nampak entry tu kan??...maseh ade yg terasa ke dgn ape yg sya da post kan dekat blog nieh?..so sorry...
this is my blog!!!...jangan nak susah-susah kan diri dok jge tepi kain orang lain laaa!..aihh~..heran laa...kang kalu post kat cnieh ade je mulut yang nak sebar-sebar kan pasai blog nieh?..
asal menarik sgt eh blog nieh smpai nak gebang kat semua orang ha?...
buat sya menyampah jeee laaa...

eewww...nmpk pkataan tu?..rase da mcm ***** bagai dah nieh..aihh...heran bin ajaib nieh...salah kah kalu bcakap benda yg elok sket??...salah kah kalu kta bpikir secara positif sket??..salah kah kalu kta tutup mata tutup mulut tutup telinga & buat mcm benda nieh ta penah wujud dpn mata..if bnde senang mcm nieh pon ta bleyh nk follow memang TAKKKK untuk korang nak tunjuk yg korang tu baekkkkkk sgt dpn mata aku laaarhhh...aihh...betoi la bak kata pepatah " kuman dekat seberang memang nampak sgt2 kan!,tapi gajah depan mata boleh je ampa wat tataw"..perlu kah aku highlight pepatah nieh untuk ksedaran kta bersama??..perghhh~ ayat yg mercikkkkk...(ttuutt..seseorang tu kte lawak)sumpah aku bce pon nk gelak...=)

ehh...tgh bace ke?..terase eh?..amek laa sume ye..tapayah ucap time kaseh eh..=)
haa...nieh blog aku kan??..blog aku kan..admin dia "fifi natasya kan"..kan..kan..so,ape kena mgena orang luar dgn aku ha?..kau tu ngek yg slalu mbuatkan orang rase bile kau ade,rase mcm nak cepuk2 je..bila kau da tade rase mcm aman gila dunia nieh..kau phm ape aku ckp??..maklum laa..********...


hmmm...kau memang suke bikin org laen panas eh??..asal??..kau nieh baek sgt eh...sbb tu kau slalu buat org lain myampah kan,then boleh laa kau ckp "org yg di zalimi doa dia tmakbul "...eeewww...adik aku bagus lagi..

haa..kau engat kau bajet bagus eh ??..sampai org laen da ta boleh nak mgata kat kau eh??..mcm tu ehh..ehh..ehh..heyy!...tolong sket..bce jelas-jelas & phm ape aku smpai kan..jgn kau nak bajet kau hebat pandai cemerlang terbilang gemilang & b'bilang-bilang yea..bljar dulu pndai-pandai bru kau bajet ku bagus depan aku!!..ada phm??...


fine..aku memang tgh marah...read my entry carefully...jgn nak same kan aku dgn pompuan lain yg kau penah jumpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!..
ngeks!...bukan sume same laaa ngoks!!..huh...da bce??...orang laen jgn nak thegeh-hegeh nk perasan yg aku tulis nieh untuk die tu...

eehhh...pkataan kau tu en...korang tukar la dgn pkataan murni & mulia bla korang ade perasaan marah yg mluap-luap nieh..phm??..thanx...haa...aku gne pkataan aku untuk mgambarkan yg aku memang tgh marah..




thanx bca entry yg tah pape nieh...selamat malam tsf..<3

No comments: