To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Monday, June 27, 2011

24 hours

  errrrrr .... nak cerita ke tanak eh .. ehh ..cerita laa .. ehh .. malu .. errr .. segan laa .. grrr ~ tu laa sya .. banyak benda nak cerita .. rase mcm nak nak summary je .. oke .. sya cerita slowslow .. fine ..






cerita pertama


 start dari 23 jun 2011 , ape pon sya ta buat .. sumpah bosan bile cuti ta wat pape .. actually , cuti sya 3 minggu .. tapi seminggu tu dah burn sbb sya amek bahagian dlm sukan .. dh rase urat urat naek sengal .. lame kot ta maen netball betoibetoi .. trainning pon besa besa je .. bagus laa  juge .. semangat team tu perlu .. dan player netball JMTi dah buktikan semangat untuk bermain perlu tinggi .. congrate untuk team JMTi .. anda semua hebat di mata sya .." majulah sukan untuk negara " 




cerita kedua


i'm doing the same thing oke .. buka tv tekan 611 , layan karton .. petang buka lappy maen game angry bird .. bukak lagu kuatkuat .. hahaha ..biar laa .. bukan ade sapesape pon .. layan lagu percaya padaku .. sumpah best .. layan lagu cinta muka buku .. OMg !! .. sweet sgtsgt .. tsf , remember our love story oke ..


"   Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu "

fine .. i got it .. feel bored right  ? .. me too ..


cerita ketiga 


semalam my bestfrienddddd  asyiqin a.k.a ayob datang rumah .. borakborak .. sembang ceritacerita .. best sangatsangat .. i miss that thing .. huhh .. i miss all jambulian laa .. nanti kite jumpe yea kekawan .. memang best kan bila kite jumpe kawan yang boleh paham kita , paham apa yang kita nak .. sya sayang sume kawan sya.. kawan yang ade pelbagai jenis .. tapi bile sya dgn dorang , dorang adalah sahabat , bukan nya kawan .. dorang sahabat ..sahabat yang ade mase senang , susah , sedih , gembira .. sahabat yang susah nak cari ganti .. even kita sume dah jauh ( rase nye pidoih paling jauh ) .. dah jarang contact kan .. even on9 tapi ta tegur .. ( touching der ) hehe .. sya sayangkan korangkorang sume .. still ade ke MLFC tu ? .. hahahaha .. i miss u'll laa .. sya suke cakap pasai kawan ... next entry nak cakap pasai kawan laa eh ..


cerita ke empat


hari ini dan esok akan tetap berlalu .. same mcm semalam kan .. and i will do the same thing again .. hehehehe .. makan tidow bangun solat tengok tv mae game layan lagu mcg & call ... ohh ...lupe nak cakap ..semalam sya ade pikir something .. :) sya nak belajar buat cupcakes yang comei plus cute tu .. tunggu mase yang sesuai je & lepas tu boleh la hangitkan dapur mama tu ..




cerita kelima & last story 


name pon wat summary kan , sya wat summary bi-bm .. see .. adil right ? ..( maafmaaf..perosak bahasa laa ) ... errmm .. boleh kan nak shout something kat sini .. :)  .. tsf , sya tawu nanti tsf bace kan entry nieh .. thanx syg .. sanggup susahsusah sbb nak happy kan sya .. thanx a lot .. ingat pomis tsf kan ? .. cantiknya si comot pliss ... ;)


i love you sayang ! 


oh .. dont forget .. layan lagu cinta muka buku oke ! cintamukabuku by najwa latif


drop your comment & love to be my follower too .. tq ! :)



No comments: