To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Saturday, June 25, 2011

ada apa dengan cuti ini ?

Assalamualaikum ...





hye guys .. skrg sya tengah cuti sem , cuti pon ta bape nak lame , dua minggu je .. ( errr.. best kan yg mne cuti lame-lame tu) .. fine , even cuti kejap sya bsyukur jge la ... hmm .. rase kejap je mase berlalu ..tuptuptup da nak masuk sem 3 .. great ! ta lame lagi la nak ngadap sume - sume nieh .. hehehe.. anyways , happy holiday oke untuk geng JMTi .. jgn lupe dftr nanti 8hb .. :) 


haaa .. berbalik pade niat hati sya .. actually , sya nak kongsi dgn korang ape yg sya rase nak buat spnjg cuti sem nieh .. oke .. cuti yang SGT lame .. 












1) nak makan smpai kenyang 


         
  
          


2) NAK TIDUR SEPUAS PUAS NYE


3) nak ganti pose ,almaklum la pose da nak dekat




4) nak beli novel yg bestbest 








ade mcm mcm lagi , tggu next post yea .. 






bye !! 

No comments: