To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Friday, June 24, 2011

maaf andai ade trase

maaf andai terase ..


entry hari ini just nak luahkan pendapat sya ...
hari nih sya tengok ramai sangat kan yang suke b'photoshoot..banyak gambar yang cantik ditayangkan dekat facebook , tagged , myspace bagai tuh ... err .. yang b'photoshoot tu of course la wanita lebih lagi sama umor dengan sya..err ..sebaya la senang kan ... maaf andai terase .. gambar yang di ambil memang sangat cantik ..pose sana ..pose sini ..baring sini .. duduk camtu ..segak sesangat  ..tapi perasan tak kebanyakkan " model " sume nye bselendang ... oke .. selendang yang tutup di kepala tu .. tapi perasan x kenapa selendang yang dililit bagai tu cantik ? ..sbb pakaian yang dipakai " model " laa ..errmm .. kepala ditutup cantik sangat ... tapi kenapa sebahagian tubuh diketat kan lagi ..abes nampak segala bagai .. maaf sya pon bselendang jge .. bila dilihat kembali baju yang sya pakai tidak mengikut susuk tubuh ... maaf andai terasa .. "model" yang sya cakap bukan sape-sape ..tapi kekawan juge .. manis comel ade je pujian untuk mereka ..ikhlas dari hati sya .. tapi korang pon tawu kan .. manusia punya hati perasaan kan .. maaf andai terasa ..sya ta mention name sape-sape di sini ...sya tawu ..bila kita tegur seseorang tu , orang tu akan kata dekat kita balik .. so , same-same la kita renungkan yea ..
same -same la kita pikir eh .. maaf andai terasa ...


ikhlas dari hati   ,
fifi natasya           

4 comments:

Erin Lutfi said...

^^ betul tu.. even aku free hair pun, kengkadang aku malu gak if terpakai baju ketat weyh~ pasal tudung tu, aku teringin nk pakai cntik2 cm korg sume...... tp takut if kepalaa jek bertdung tp kerana fesyen bkn ikhlas dr hati..

Fifi Natasya Mohd Nazlan said...

yeahh ..dats true beb..hati maw ikhlas .. aku pon still mcm nieh gak .. kdg2 ku tgk jelek gila .. pelik laa .. boleh plak wat freeshow at public , walhal btudung .. rmbut kat belakang cntik je nmpk ... tu la trend shawl zaman skrg :)

Erin Lutfi said...

yupp.. huhu.. erm kate nk mtk tlg~ tlg ape yunk?

Fifi Natasya Mohd Nazlan said...

buke la fb .. ade msg di situ :)