To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Wednesday, August 17, 2011

da lama simpan , rase macam nak buang jauh jauh je

selamat pagi semua  agak berpagi ye sya di sini ta penah nye nak bangun sahur , tibe tibe je hari nieh dgn rajen nye si kawan sya masak air oh yeahh ~ makan maggi la jwb nye :(
ta best lgsg..actually , dm dekat jmti ade serve kan makanan
tapi kami semua malas nak turun ..gile ke hapa penat ahh nak panjat tgkat 4 
haa ! dah tu nk merungut ape kan fifi natasya *padan muke*

oke oke , berbalik pade niat hati yg asal .. sbenarnya tengah saket hati .. dah lama sgt sgt pendam
tapi , tatawu nak cakap kat sape kan .. ditelan mati emak, diluah mati bapak 
*oke , ayat aku memang suke hiperbola*
fine , disebabkan entry aku hari nieh ade kaitan dgn hati , boleh kan aku bkasar sket dgn korang ?
korang jgn kecik hati tau, nanti raya aku minx maaf siap-siap ..hee~ 
*maaf , maaf , maaf (sila buat gaya nabil dlm ML)

FUHH~alamatnye sampai besok aku menaip pon, entry aku takan siap
btoi x ? .. ahaha .. hmm .. oke , aku mulakan yea
actually , benda nih da lame jadi , dah lame sgt aku perhati 
maklum lah kita kan manusia
mesti penah wat silap kan ?
tapi , aku tatawu la same ade dia sedar ke x yg kadang-kadang die suke myakitkan hati org ?
suka wat org tguris 
suka wat org terluka
suka wat org rase 
* fine , amek la sume *

hmmm.. sampai bile nak soh aku bsabar dgn karenah tu?
sampai bile kau nak puas ha ?
sampai bile kau nak wat mcm nieh ?
sampai bile haa ?
kalau aku berani , dah lame aku cakap dkt kau
* aku ta suke pangai tu*
kau suke kan org pandang kau tu bagus ?
tepuk tnye dada diri sendiri ?
cukup ke bagus kau bile kau buat org rase saket hati dgn kau ?
*fine, aku rase skema gune ayat bmadah helah nieh*
ape bolah buat dulu cikgu aku ajar
terima kaseh cikgu !
rindu la nak kena denda sbb cakap omputeh mase kelas bM
:'(
(KAN DA LARI TAJUKKKK , CEPAT KEJAR BALIK)

Oke , actually aku tgh marah + geram
mood aku ta oke 
smlm pon aku da show off kat kekawan aku , yg aku memang tgh geram
sorry weh ! 
aku tade niat pon
kusut la bile teringat
fine ~ aku memang suke mengamuk bile aku ta puas hati
mama pon cakap
tapi aku cepat oke bile aku rase 
bodoh nye aku , nape g ngamuk 
simpan la sorang sorang
hah!
sebab dok simpan sgt la aku jadi mcm nieh
jadi mcm org hati kering
pada hal 
dalam hati ade niat nak bina taman rama rama
(siyes saket bile mcm nieh)

oke la , aku rase nak tulis intro je 
yg isi kandungan tu biar aku sorang je yg tawu
penutup nye
SAKET sesangat hati nieh


ini bukan cerita hati yg terluka oke !
:)

ps: hargai kawan anda


 

No comments: