To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, November 20, 2011

hurt


ayat pertama bila pegang laptop " agak-agak bila nak update blog " so , hari ini bru ada kesempatan nak bblogging.. aku rindu kawan-kawan aku . tu yang aku nak tulis . aku rindu zaman bsekolah dulu , ta kira mase sekolah tadika , rendah atau menengah . even aku tadika dekat taiping , perak .. aku tetap engat sape kawan aku .. yes , i miss old memories .. berbasikal g tadika , pastu singgah g taman permainan padahal time tadika pagi .. sempat lagi g main .. masuk kelas lambat .. haha .. bila aku ingat , rase mcm "oh , awesome . patut smpai sekarang aku tetap dtg lmbat ke kelas .. ehh , bukan selalu oke .. sometimes, bila azan zohor lambat so , aku semayang lambat .. see , how much girl need to get ready ? .. kelas pukui 8 , 8.10 baru smpai kelas .. tapi alhamdullilah , aku tetap dapat catch up subjek2 tu semua .. tapi , ade juga subjek yg aku rase .. " err, kenapa aku lembap nak phm tah . org lain relax je aku nieh mngelabah beb .. tambah-tambah bila ade test p/o ( practise on ) mula la aku rase mcm nak g bperang .. serius , aku memang lemah bab-bab tu .. selamat ade kawan-kawan aku yg mahir , cekap .. dorang la tempat aku btanya .. thanx kawan ! .. dorang kawan mase diploma aku .. :) n im happy to have them as my friends ..


bcakap pasai kawan dengan JMTi , aku mula rindu kawan-kawan aku time sekolah menengah kebangsaan bukit jambul , boleh search kalau ta pernah dengar :) kawan -kawan aku time tu lagi la havoc ! serius aku cakap , memang best bila ade dgn depa .. nak tawu kenapa ? dorang tade yg ta suke , benci n other words yg negatif yang perlu dicakap .. semua kami buat mase sekolah , selalu sepakat .. ta percaya ? sila la tnya .. honestly , aku ta penah rase ta happy , bila ada dgn depa .. N aku ade kawan-kawan yg rock juge , pangei je MLFC .. mesti ade org yg ingat ag geng tu .. alhamdullilah , smpai sekarang kami tetap KAWAN .. even jarang jumpa , n ade yang jauh , kami tetap KAWAN .

sekarang nie lain , semua nye berbeza .. aku tanak lebih -lebih
yg aku taw aku tetap ade kawan ..
kawan tu penting
ta kira kawan baik , atau jahat
dia tetap kawan


 "friends are like marshmallow, shall i tell you why ? "


 : sweet & colourful