To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Monday, December 5, 2011

ini kisah aku

hai guys
  hari ini baru aku rase mood nak berblogging ade .. kenapa ?
sebab aku tatawu kat mana tempat aku aku mengadu
bila aku bhadapan dengan blog nie
aku rase aman sgt-sgt ..
sigh~ sumpah , aku jemu macam nie
bila entah , keadaan akan jadi okey .

harap sangat , esok ada jawapan nya .
puas aku pikir , tanya n assume
see , sampai sekarang belom ada jawapan dia
tape la , maybe sekarang aku di uji
aku bsyukur sgt-sgt
sekurang-kurangnya aku taw sapa yang jadi gunting dalam lipatan
dan kenapa perlu buat onar sampai jadi mcm nie

thanx for everything , you all always in my mind --'

No comments: