To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Friday, December 23, 2011

semalam punya cerita

selamat malam
pagi tadi , aku baru sampai penang .
lebih tepat aku balik kampung sbb ada urgent call
yes , my grandma ( belah abah aku ) sakit . sekarang still ada di hospital .
semalam , kami satu family balik & sampai kat hospital around 1pm .tersangat rushing oke . abang aku drive
memang LAJU oke , mnakutkan . mase sampai kat hospital tu , ramai juga la ada . i mean adik-adik abah aku . abah aku anak sulung . mase aku & family masuk , aku tengok tok aku ( nenek ) tengah tidur .badan dia kurus sangat --' siyes , lain sangat rupa tok aku .

5 minit mcm tu , dia tjaga , maybe tsedar mase abah aku cakap kot . :)
then , cakap-cakap pastu cousin aku cakap , adik abah aku yg dok kat KL tu balik .
:) semua senyum-senyum
rase nya tok aku rindu anak-anak dia
tengok , sekarang tok aku nampak happy .
sepatutnya , doktor nak tebuk dada tok aku . err , sbb udara ape tah . aku ta berapa nak dengar time explain tu . pagi tadi dapat taw , tapayah
alhamdullilah kan , :)

oh , lupa nak share , semalam 1st time aku tidow dalam kereta , saket badan aku ni ha .
& i miss my mok2 too .just imagine , abg aku park kereta btoi2 depan bilik ***** . ngeri bile dengar , tapi sebabkan ngatok mguasai diri , aku tidur juga . dh la dgn ta sihat smalam , gagah juga tidur lena .

# harap tok cepat sembuh , balik rumah & rest

No comments: