To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Thursday, January 5, 2012

5 JANUARI 2012

hari ni , hari ke lima . 
kelima dalam bulan januari . masih sempat untuk aku wish kan ? 



hai hai . dah lama sangat tak mnaip kat sini . nanti bila dah masuk daftar , memang susah untuk online . nanti konfem2 aku akan rindu dekat blog aku yang tak seberapa ni . ni la , tempat aku mengadu segalanya .. tu pon ada orang dah salah anggap . heeee .

aku harap tahun 2012 nie , tak akan ada masalah dah . masalh yang mrumitkan jiwa , hati , perasaan dan otak aku . aku harap sangat masalah yang datang biar la , aku taw puncanya . tak la , rasa mcm org bodoh yang tiba-tiba ada masalah .before aku terlupa , aku harap tahun nie study aku dgn kawan-kawan oke . tak mcm semester lepas . hehe . bila ingat balik apa yang kami buat malam before final . heee ~ tataw la mcm mana result dia . harap-harap semua oke , takot dah nie . tawakal je la kan .

No comments: