To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, January 8, 2012

8 januari 2012

pejam celik pejam celik .
da cukup seminggu kan ? cepat nye mase berlalu . ta sedar kan ..
semua nya makin hampir dengan kita . tak lupa juga dengan umor kita yang semakin hari , semakin meningkat.
# wuarghhh !

hari ni , tade benda yang menarik yang aku nak share . yang aku taw , tadi aku makan . sedap oo #balik jmti nanti , semua makanan biasa-biasa je .lepas tu , aku tengok cerita songlap . aku rasa cerita tu menarik , paling kurang pon 4 bintang . best juga bila faham kisah hidup dalam songlap tu. yang mana ta tengok lagi , boleh la tengok ye . ombak rindu pon da layan , songlap dah , datin ghairah n ra one je ta tengok lagi . best ke eh ?
#tunggu komen korang ni .ohh ta lupa juga , hari ni kelantan lawan dgn negeri sembilan . 2-2 aku sokong . haha . kan senang , tak gi tu cik abe sayanggg .


em ..bila tengok date hari ni , makin cepat la masa aku nak balik JMTi . hurmmm . kan best kalau dipanjangkan lagi cuti semester ni . tapayah rasa terbeban nak balik sana . kenapa aku cakap mcm ni ? biar la , sapa yang tawu je paham apa yang tersirat dalam hati aku ni ..harap-harap semester ni bjalan dengan lancar , tade masalah yang melanda . biar semua nya berakhir dengan kegembiraan . tak la , rasa menyesal nanti . hope , we will enjoy our study for this sem ! :)



# untuk yang sambut bufday bulan januari . HAPPY BIRTHDAY yea !

                                                           

  • my mom - 19hb ni 
  • aqidah -hari ni 

No comments: