To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Saturday, February 4, 2012

entry pertama yang mengarut serabut macam otak aku .

hari ini hari yang ke empat dalam bulan februari . alhamdullilah , keadaan masih sama seperti dulu . hati ini , masih sama dan tetap sama untuk dia . kenapa aku cakap pasai hati ? err , sebab aku tengah bjiwang kot . boleh kan , kalau seorang perempuan nak mluahkan apa yang dia rasa macam HAPPY gila bila ada orang sayang , HAPPY gila bila ada orang cinta . & sedih GILA sampai rasa nak menangis . Ohhh , tidak ! tak perlu kot , sampai nak bdrama bak drama queen bagai , konon artis air mata kat dalam wayang . TAPI , tu la hakikat . seorang perempuan MUDAH mengalirkan air mata dia , tak kira dalam situasi apa pon . 

KENAPA , aku tulis cerita bagai dekat blog ni ? 
- rasa macam diari online 
-rasa macam boleh share dengan sapa-sapa ja . yes , share everything !
-rasa macam benda ni akan btambah canggih di masa hadapan , so anak cucu boleh baca apa yang mummy / granny dia tengah mengarut time muda - muda dulu . hihi . hai cucu ! 
-rasa macam stalker boleh baca cerita aku , pastu boleh heboh kat orang , then buat-buat macam blur . kah kah kah . suka eh ? cerita aku menarik ke sayang .
-pastu , aku rasa macam tamau tulis sebab apa aku dok cerita taip bagai ni . otak aku bjalan ikot mulut aku yang dok membebel ni .  paham tak ? trimas . 

err , back to our story . kenapa ye perempuan cepat jatuh cinta ? adakah sebab hati perempuan cepat sangat kata YA , bila tengok abang / laki / oppa yang hensem macam RAIN . ta kenai rain ? sila tanya mr google .
adakah hati perempuan memang suka di ayat -ayat manis macam COTTON CANDY yang warna pink comel tu ? atau pun hati perempuan memang cair habes , bila mamat - mamat hensem senyum macam FAHRIN AHMAD . haihh , aku hairan ni . sila la jawab wahai hati , ade tak mana -mana doktor yang dah ade jawapan pasai hati perempuan . nanti bagitau aku ye . trimas ! 




tu ja soalan aku untuk entry ni , padan muka sapa yang da baca . serabut kan ayat dia ? arghhh , tidur jom . mimpi indah -indah plis . salam maulidur rasul .


penaip yang dah tak tegar . later nak upload pic yang perasaan comel macam baby . 
kbaiiii 

No comments: