To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Saturday, March 31, 2012

satu .. dua .. tiga

tik tok tik tok . aku tengok dinding . nampak jam . jam yang begitu setia dengan dinding tu . hehe . ta pernah beralih arah . aku da round off siap-siap . tepat pukui 12.31 . mata aku masih ta boleh nk pejam . kenapa ye ?
aku ta tidow pon petang tadi . nak kata minum kopi , lagi la tak . ermmm . mungkin sebab terlalu kenyang kot . hehe . setelah 2 minggu aku ta makan kebab daging yang sangat sedap tu , hari ni dapat juga aku rasa kebab tu . errrr , apa kes aku ni . selalu boleh je tidow kalau kenyang . hmmmmm . BOSAN ? . tepat sekali ! aku tengah bosan tahap cipan .

aku bukak radio dekat handphone sony aku . lagu kosong by najwa latif . bijak sungguh . lagu yang yg bkumandang membuatkan fikiran aku btambah bosan . lagu kosong yg mbuatkan aku menyanyi-nyayi , lepas tu tbelit lidah bila nk sebut " segala kata cacian yang telah engkau berikan membuat ku rasa kosong.. kosongg . "
tak pe , aku teruskan jugak dengar lagu tu . nice , lagu yg ade makna . nanti dengar ye .

aku tengok facebook . aku tengok blog . aku tengok facebook . aku tengok blog . ishhhh . bosan nya 2-2 .
heran aku . ada jugak yg sanggup duduk depan laptop , pastu on9 24 jam . eh ? ade ke org yg mcm tu , ke gimik je ni . wat ever la . tapi adik aku memang pantang . on9 ja , musti tengok facebook . heran aku . chat 24 jam ka ? aku pon kejap2 off9 . bosan laa .

bbalik pada sebab aku bukak blog . actually , dari semalam lagi aku nk update . tapi ta sempat . maklumlaaa . tidow tu penting . aku qadha tidow yang lepas-lepas . hewhewhew . foinee , kite da tsasar ke arah kekarutan .
fahmi hifzal @ burn yang tanya pasai blog . taraaaaa ! ta sampai satu jam , cite mengarut sudah di update . hehe

oyasuminsai ! .
esok aku cite benda yang ade faedah ye .
lots of love xoxo