To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Monday, April 2, 2012

hati , perasaan dan jiwa

aku malu la bila nak tulis cerita pasai hati , perasaan dan jiwa .
kadang-kadang , aku taip tapi aku save dalam draf .
rasanya , dah banyak yang terkumpul dalam draf tu .
malu la . sebab cerita aku masih tak menarik macam orang lain yang tengah bercinta tu .
malu jugak , sebab takot cerita aku nanti membawa ke arah kkecewaan .
aku malu juga , kalau sepupu aku baca pastu cerita-cerita time kita bsemuka ( hehe )
aku malu la weh .
aku malu juga , kalau nanti mama dgn abah aku rajin on9 , pastu jumpa blog aku . tengok -tengok aku tulis cerita pasai hati , perasaan dan jiwa .
aku malu juga , kalau nanti kawan - kawan aku baca lepas tu , nanti gelak golek - golek turun bukit bila aku dah start bdrama . ( huhuhu )
ehh , aku malu juga , bila satu hari nanti , orang ta baca cerita aku . ( weks ! )
dan aku sekarang aku tengah malu sebab aku tatawu apa aku tulis .

oke papai .
oyasuminasai
:)