To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Tuesday, May 8, 2012

cerita hari ni

selamat malam :) 
8 mei 2011 , hari ni baru trase jari aku ringan untuk menaip kat sini .err , kenapa ? sebab rasa semangat kot . hewhewhew . HAHA . comey dak kalau taip mcm tu ? mesti mulut kena muncung-2 sebut wwwww . 

first sekali , aku nk cakap , LIFE aku sebagai student skrg sangat la best . best kenapa ? macam -2 benda dok kena belajar . sekarang ni sem 4 , so kena buat FYP ( final year project ) . mcm-2 nak kena prepare , untuk sem ni , kami as student TKM ( mechatronic ) kena buat proposal tentang mesin yang kami nak buat tu . untuk sem ni , tema dia IKS ( industri kecil sederhana ) . fuhhh ~ minggu ni saja , asyik tidow lambat je . penat plus ngantok teramat la sangat . sekarang baru terasa bahanggggg nya . : / HAHA . Metafora plus hiperbola lebih tu sangat la penting untuk menjelaskan expression muka kami yang kepenatan tuu . err , penat ke ? 

minggu ni saja , aku da m'bz kan diri . err , menyibukkan diri dengan masuk netball . yihaaa ! seronok oooo . akhirnya , dapat gak bsukan . seronok nya , bila turun dekat court netball , pastu tengok ramai yg join main sekali . :) teringat zaman sekolah dulu . tiap-2 petang sanggup stay back , sampai ke petang sebab nk main netball . time sekolah dulu , ramai student yg join netball . hehe .. ade yang masuk bola baling , pastu lari sat p main netball . waaaa ~ rindu nyaaaaaa . rindu nak gelak -2 masa main netball , rindu nya nak dengar cikgu ellina bagi arahan . :) rindu jugak nk bkumpul n main dengan player-2 netball yang hebat tu . agak-2 boleh bkumpul balik x senior semua ? 

sambil-2 main netball , proposal jangan lupa . dalam minggu ni kena antaq , n group kami ta siap kan flowchart lagi . hewwww , hebat kan ? agak-2 bila boleh siap ? idea , plissss datang cepat skit . 22 mei ni maybe , presentation . ARGHHH ! takot plus ketaq gila . tataw nak jawab apa bila panel tanya nnti . harap-2 panel baik hati :) 

hmmmm . nanti cerita lagi . :) 







No comments: