To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Friday, October 19, 2012

two months ago , friends .

 assalamualaikum . 


selamat pagi , dan selamat membaca . hari ni tiba - tiba terdetik untuk taip entry . selalu nya post gambar je kan . motif gambar tu * sweet like cotton candy * weheehehe . berbalik pada niat , entry malam ni khas untuk menyedapkan badan dan otak dari keserabutan . apa hal aku cakap pasai serabut ? 

sekarang aku sem 5 , pelajar diploma teknologi kejuruteraan mekatronik . sem ni juga , aku dan kawan - kawan yang lain perlu siapkan FYP . kiranya final year projek kitorang lerrr --' . one more thing , bukan pasai FYP je yang ada , tambah plak dengan projek subjek p/o computer control i dan ii . HAMEK KAU . bertimbun keja yang ada . tak lupa juga , NOSS dan NCS . apa tu ? >< malas nak explain dah . buat benda alah ni pon da amek masa . PONAT wehh . ;'(

itu baru penat , belom lagi serabut , risau . dengan segala test yang bakal datang . aicehhh . >< baru buat berapa test je , tu pon sengal wehhh . ><  time ni la nak study , time ni la nak test segala , time ni la kalaut dengan FYP , dan time ni la nak gedik - gedik berjimba . --' lasty , aku blur . esok ada FYP , dan aku masih berjaga mengadap lappy sambil layan movie korea . bye , oyasuminasai . 


p/s: lets fight for our future friends ! 







Sunday, October 14, 2012

#untittled


**************************

aku punya hati 
yang sering disakiti 
aku punya perasaan 
yang sering disalah erti
aku punya cinta
yang sering dikhianati 

p/s : cinta itu buta kan ? --' 

**************************

did you know why I HEART You ?
because 



did you know why I MISS You ?
because 



did you know why I LOVE You ?
because


                                                  the best proof of love is TRUST   


Thursday, October 11, 2012

Wednesday, October 10, 2012

#GREATtimewithaloitofassignment

otak aku berpinar - pinar .
ini penangan kerja yang tertangguh .
amik kau fifi natasya
semalam mbuta lama sangat .
alasan letihhh .
ahh , sengaja nak lengahkan masa .

oh , aku lapar jugak .
sebab tu otak aku jammed .
err , BOLEH MACAM TU ?
i need nasi .
orang malaysia suka makan nasi .
saya sayang malaysia .
apa motif ?
Saya lapar ,saya perlukan nasi .

lupa , kelas aku start pagi .
tepat pukul 8.30 rasanya .
dan sekarang , aku tak tidow .
tau betapa mengantuk nya aku ?
damnnn .
better sleep , or u will look like a vampire .
uhmm ? tapi vampire comel kan ?

dan sekarang , ayuh .
solat subuh ;D
Wwaaa , hahahaha .
awai kan fifi natasya bangun errrr .
hari ini .

okey bye .
selamat pagi wahai si cantik jelita dan si kacak !
senyum la , tambah comel nanti . :)


Monday, October 8, 2012

#HEAVENweh :0






hai hai , nyanyi skit .
dum dum dam dam
air pasang pagi surut pukui 5 ,
fifi bangun pagi , tengok tade kelas .
HOYEAHHH !

bukan senang hari isnin macam hari ni boleh cancel kelas . thanks ye ENCIK2 :)
dapat rest + tidow puas-puas . teheee , normal kan perkara tu ?
tambah - tambah time tade kelas macam ni . perkara wajib ialah TIDOW . wuhuuu .
okey disebabkan aku dah rest kan diri selama emm 3,4,5 ..... jam . so malam ni kena la buat assigment yang kalau kira + tengok + tatap .. errr , BANYAK ka weh ?

okey byeee , nak buat assignment .
before tu , ini qoute love hari ni .









Sunday, October 7, 2012

#meMEMORY






hai hai . selamat hari ahad yang indah yang lagi bertemankan cuaca yang sedikit mendung . full stop . annoying intro from me . hari ini hari ahad , actually kalau budak uni lain , konfem - konfem sekarang ni ada dekat luar , berseronok kan ? ktorang kat sini , kebosanan laa . see , aku mention lagi HARI AHAD . wuarghhhh ! melalut weh .

****************************

okey okey . berbalik pada topik asal . MEMORY . actually , banyak benda yang boleh dijadikan memori . aku buat entry ni pon pasai baca blog orang , and then tup tupp . tetiba ja flash memory muncul . fuhhh ! kalau boleh buat bunyik , ka chingg ka chingg okeyy . 

sekarang ni aku dah sem 5 , kira dah tahun akhir untuk habiskan zaman diploma aku . bila dikenang kembali . yes ! ada memory yang tak dapat eden lupakan . sighh beb . ada memory yang indah untuk diingati , and ada jugak memory yang kalau boleh campak ke dalam laut bila lalu bridge penang tu . memang tak untuk aku ingat ahhh . 

zaman diploma aku ni ada pasang surut nya lah . kadang - kadang ada masalah dengan kawan , kadang - kadang ada masalah dengan subjek . dan kadang - kadang ada masalah yang sengaja timbul . eh , korang pon macam ni jgk kan ? peace , SILA JUJUR okeyy ? ;')

memang macam ni ke zaman uni ? ke aku je alami . wuarghhhh , best lagi zaman sekolah menengah aku . please please . forget the past . kena lalui jgk en , dah nak habes pon . sekarang pon tengah tunggu untuk lalui zaman OJT . ( praktikal ) ojt ojt ojt . dimanakah tempat yang aku dapat . --'


*******************************


# DEAR AA , meheartYOU ;')