To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, October 7, 2012

#meMEMORY






hai hai . selamat hari ahad yang indah yang lagi bertemankan cuaca yang sedikit mendung . full stop . annoying intro from me . hari ini hari ahad , actually kalau budak uni lain , konfem - konfem sekarang ni ada dekat luar , berseronok kan ? ktorang kat sini , kebosanan laa . see , aku mention lagi HARI AHAD . wuarghhhh ! melalut weh .

****************************

okey okey . berbalik pada topik asal . MEMORY . actually , banyak benda yang boleh dijadikan memori . aku buat entry ni pon pasai baca blog orang , and then tup tupp . tetiba ja flash memory muncul . fuhhh ! kalau boleh buat bunyik , ka chingg ka chingg okeyy . 

sekarang ni aku dah sem 5 , kira dah tahun akhir untuk habiskan zaman diploma aku . bila dikenang kembali . yes ! ada memory yang tak dapat eden lupakan . sighh beb . ada memory yang indah untuk diingati , and ada jugak memory yang kalau boleh campak ke dalam laut bila lalu bridge penang tu . memang tak untuk aku ingat ahhh . 

zaman diploma aku ni ada pasang surut nya lah . kadang - kadang ada masalah dengan kawan , kadang - kadang ada masalah dengan subjek . dan kadang - kadang ada masalah yang sengaja timbul . eh , korang pon macam ni jgk kan ? peace , SILA JUJUR okeyy ? ;')

memang macam ni ke zaman uni ? ke aku je alami . wuarghhhh , best lagi zaman sekolah menengah aku . please please . forget the past . kena lalui jgk en , dah nak habes pon . sekarang pon tengah tunggu untuk lalui zaman OJT . ( praktikal ) ojt ojt ojt . dimanakah tempat yang aku dapat . --'


*******************************


No comments: