To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Friday, October 19, 2012

two months ago , friends .

 assalamualaikum . 


selamat pagi , dan selamat membaca . hari ni tiba - tiba terdetik untuk taip entry . selalu nya post gambar je kan . motif gambar tu * sweet like cotton candy * weheehehe . berbalik pada niat , entry malam ni khas untuk menyedapkan badan dan otak dari keserabutan . apa hal aku cakap pasai serabut ? 

sekarang aku sem 5 , pelajar diploma teknologi kejuruteraan mekatronik . sem ni juga , aku dan kawan - kawan yang lain perlu siapkan FYP . kiranya final year projek kitorang lerrr --' . one more thing , bukan pasai FYP je yang ada , tambah plak dengan projek subjek p/o computer control i dan ii . HAMEK KAU . bertimbun keja yang ada . tak lupa juga , NOSS dan NCS . apa tu ? >< malas nak explain dah . buat benda alah ni pon da amek masa . PONAT wehh . ;'(

itu baru penat , belom lagi serabut , risau . dengan segala test yang bakal datang . aicehhh . >< baru buat berapa test je , tu pon sengal wehhh . ><  time ni la nak study , time ni la nak test segala , time ni la kalaut dengan FYP , dan time ni la nak gedik - gedik berjimba . --' lasty , aku blur . esok ada FYP , dan aku masih berjaga mengadap lappy sambil layan movie korea . bye , oyasuminasai . 


p/s: lets fight for our future friends ! 







No comments: