To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Monday, December 31, 2012

shinning THERE's :*







" Though the breezes through the trees 
Move so pretty, you're all I see 
As the world keeps spinning round 
You hold me right here right now . "






__________________________________________________________

HAPPY NEW YEAR AND WELCOME 2013 
Wishing you a new year filled with happiness and love ,
may all your wishes comes true ! 






Sunday, December 30, 2012

:* silent , PLEASE




When we first met , i honestly had no idea 
that you would be 
so important to me
and the more people i meet 
the more i realize 
its only you 
i want to be with . 
and you are the best part of my day  :*

-fifi natasya mohd nazlan-


mungkin bukan aku


















mungkin aku bukan yang pertama
mungkin aku belum jadi yang terbaik
mungkin aku belum menjadi penceria hidup
mungkin aku bukan pelindung
mungkin aku bukan tempat mengadu
mungkin aku bukan yang teristimewa

dan mungkin memang bukan aku untuk kau .





bahagia dicari .




"tak semua yang kita hajati , kita akan dapat dengan kadar segera . "

macam tu juga dengan kebahagian .
tak semestinya bahagia tu akan ada sepanjang masa dengan kita .
dan tak semestinya bila kita bahagia , kita tak boleh hidup .

assalamualaikum .

Sunday, December 23, 2012

diam bukan beerti menyerah kalah



assalamualaikum .

sekian lama , aku sepi kan diri dari blogging , akhirnya hari ni pada bulan DISEMBER . muncul entry pertama . woot woot . sila bertepuk tampar di muka sendiri . hari ini , godek godek blogger lain punya blog and jumpa satu blog yang sangat menyentap hati . wuarghh macam nak nangis golek golek weh * sigh *

rupanya masih ada lagi orang err manusia spesis hati yang tampak kebal luaran , walhal sensitif yang amat sangat dengan dunia persahabatan . * give me 5 , sambil nyanyi " KITA SERUPA " *

Alhamdullilah , lega sangat sangat . maybe sesetengah orang akan kata kita kejam bila buat ayat macam di atas ni . tapi tolong lah faham situasinya . mungkin orang diluar sana boleh bagi pendapat yang berbeza tentang sahabat , kawan . tapi bagi aku , cukuplah sekadar tahu nama , kenal rupa . yang lain , sila tolak jauh jauh . bukan kata menyesal , merungut  tapi sedih . sedih dengan sikap yang tiada kerjasama . sedih dengan tingkah laku . kita patutnya boleh tegur kalau ada salah , silap , ketidakpuas hati tetapi kenapa perlu senyap ?

ahh , satu lagi rungutan keluar dari blog aku . maaf juga kalau sidia itu terbaca . aku sudah terang terangan minta maaf , cuba tanya apa salah . tapi jawapan yang dia bagi . %^&* . maaf , agak sakit hati bila terkenang . tapi alhamdullilah, tidak perlu lagi bmasam muka lepas ni . semua nya dah jauh jauh .


untuk peringatan diri sendiri , buat baik berpada - pada .
^^