To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, December 23, 2012

diam bukan beerti menyerah kalah



assalamualaikum .

sekian lama , aku sepi kan diri dari blogging , akhirnya hari ni pada bulan DISEMBER . muncul entry pertama . woot woot . sila bertepuk tampar di muka sendiri . hari ini , godek godek blogger lain punya blog and jumpa satu blog yang sangat menyentap hati . wuarghh macam nak nangis golek golek weh * sigh *

rupanya masih ada lagi orang err manusia spesis hati yang tampak kebal luaran , walhal sensitif yang amat sangat dengan dunia persahabatan . * give me 5 , sambil nyanyi " KITA SERUPA " *

Alhamdullilah , lega sangat sangat . maybe sesetengah orang akan kata kita kejam bila buat ayat macam di atas ni . tapi tolong lah faham situasinya . mungkin orang diluar sana boleh bagi pendapat yang berbeza tentang sahabat , kawan . tapi bagi aku , cukuplah sekadar tahu nama , kenal rupa . yang lain , sila tolak jauh jauh . bukan kata menyesal , merungut  tapi sedih . sedih dengan sikap yang tiada kerjasama . sedih dengan tingkah laku . kita patutnya boleh tegur kalau ada salah , silap , ketidakpuas hati tetapi kenapa perlu senyap ?

ahh , satu lagi rungutan keluar dari blog aku . maaf juga kalau sidia itu terbaca . aku sudah terang terangan minta maaf , cuba tanya apa salah . tapi jawapan yang dia bagi . %^&* . maaf , agak sakit hati bila terkenang . tapi alhamdullilah, tidak perlu lagi bmasam muka lepas ni . semua nya dah jauh jauh .


untuk peringatan diri sendiri , buat baik berpada - pada .
^^

No comments: