To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Tuesday, January 1, 2013

# 2013



: tahun baru , azam baru . and jangan lupa buka buku baru .
buangkan yang keruh , amek yang jernih .
:')


tu status pertama yang aku buat dekat facebook .
"buangkan yang keruh , amek yang jernih "
korang pon tahu maksud ayat diatas ni kan ?
kenapa eh , kita manusia cepat berubah ?
tak kisah kalau berubah kearah kebaikkan , tapi kalau berubah sebab something else
yang kalau difikirkan tadak kena mengena tu , memang menyakitkan hati ja . 
kenapa ja tak boleh nak betegur langsung , jalan sebelah pon macam angin lalu . 
apatah lagi duduk depan depan . macam tak wujud . 
tape :') :') :')
aku faham , ade sebab kan ?
jelas sekali , and kau pernah jelaskan . 
mungkin aku terlupa , status kau sekarang . 
and aku tak pernah lupa status kau , 
walaupun macam ni . 
aku tetap anggap kau kawan . mungkin kau lupa tu . 

you forgot everything that you promise before . :')  its okay friend  .

: guess what ?  
  that hurts me A LOT 

No comments: