To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Friday, January 18, 2013

tajuk apa aku nak letak ? urghhh .


Assalamualaikum . 

aahhh ! pagi jumaat ni la nak jem teruk . 
asal kereta semua nak gedik-gedik kuar time ni ?
banyak jalan lagi ada .
pergi sana bawa laju - laju . 

aku nak cepat , 
takut lambat lagi . 
salah jam ar ni . 
tak pernah nak bagi aku cepat . 
selalu lambat kan aku 
*jemm , bateri abeh bro *

puii , tiba-tiba aku tak rela blog aku dicemari aktiviti harian aku . 
menyesal gila ada niat nak update perkara macam gadis - gadis shomel . 
ni pon nak dekat limabelas minit aku pikir , nak letak tajuk apa . 
ade ke patut ?
tulis tak sampai seratuslimapuluhjuta , tapi ada hati nak letak tajuk comelcomel .