To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Tuesday, February 5, 2013

hansel and gretel



sabtu lepas , disebabkan bosan yang teramat sangat .
aku capai fon , call sepupu aku . 
5 minit pujuk dia .
gila betoi . pastu ON .
berangkatlah pergi BUKIT JAMBUL .

plan nak tengok juvana .
naik atas lepas tu check semua , laa
dah lambat laa. baru je 10 minit lepas movie tu .
okay , check lagi movie apa yang ada .
"JUVANA 6.30 PM "
cantik sangat la tu .
memang maghrib dalam cinema kan .
okay , CANCEL .

turun pergi makan dekat marrybrown .
wuhhuuu , wifi free .
okay , on9 kejap .
check whatsapp . twitter bagai .
fine , takde sapa yang boleh teman bagi idea nak buat lepas ni .

kecik hati , makan sampai kenyang .
sentap balik sebab lupa capture gambar burger . * gelak sinis *
selalu kan orang buat mcm tu , aku pon nak jugak . muehehe .
MAAF MAAF . MAAFKAN SAYA WAHAI ORANG YANG MEMBACA .

okay , tunggu sampai bjanggut .
last minute decide .
HANSEL AND GRETEL .
epik and action sangat bak kata orang tu .
-.-







No comments: