To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Tuesday, February 26, 2013

mimpi semalam punya semalam


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ

assalamualaikum sayangs sayanggsss . 
hari ni , baru ada mood nak menaip panjanggg . ops , panjang ke ? 
btw , hari ni dah hampir ke bulan mac . dengan kata lain , aku masih pelajar sem 6 yang sedang menjalani latihan industri di JABIL . 
okay anak anak , di jabil ye . kenapa aku mention ? 
sebab nak jellykan you all you all laa . hiks hiks ! ;D 
peace brader and sisterrr . 

mari ke mukhadimahnya yang pasti tidak lari dari niat asal aku menaip entry ni . huhu . 
actually , cerita ni dari hari ahad malam . tapi disebabkan line gua minta diciumi , gua tak boleh nak on9 . erghhh ! *line jellybean*
haa , hari ahad tu , korang2 ade tengok tak cerita chandramukhi , err , something spell like dat laa . aku tengok cerita tu , first2 tu memang tak faham . asyik dok tanya mak aku jaa . 

gua : mama , cerita ni actually pasai apa ?
mama : tengok laa dulu . 

10 minit kemudian . 

gua :mama , pasaipa dia dok rasuk rasuk pompuan tu ?
mama : satg faham la tu . 

5 minit kemudian . gua hangin beb , cerita nak abeh , tapi gua tetap tak faham-faham . 

gua :ijam , bukak sat info . nak baca . 
ijam : ishh , berapa kali nak bukak ? *smbil tekan info*
gua : awat depa bagi info sikit ? mcm mna nak faham ? bgtau la sat , apa jadi kat pmpuan tu ?
ijam : tengok cerita lain senang . tanya banyak . 
gua : *sentap sentap*

5 minit . lepas terkejut tengok mata pompuan kena rasuk . betoi2 time ijam tukaq channel . hampehhh ! terkejut i u'llssss .

gua : haa ! dah faham . pompuan tu kena rasuk la . sebab nak balas dendam . 
mama : dulu dia penari , blablaablaaablaaaa *cerita sampai abeh*
gua : ma , tadi orang tanya takmau cerita . buang masa tengok . satg konfem tak boleh tidoq . 


*************
malam tu , memang gua tak boleh tidoq . puas pusing kanan kiri depan belakang . last2 sekali gua tak ingat tidoq pukul berapa . yang pasti esoknya gua bangun lambat sebab tak set alarm . siap mimpi H A N T U . 


Eerrr ,  thanks to my friend yang kejutkan . :') 





No comments: