To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Sunday, March 3, 2013

MAC , 2013



بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ


Assalamualaikum sikacak dan sicantik . 
hiks ! mari melangkah ke bulan MAC . 
ho yeahh ! finally , dah masuk bulan mac , and aku hanya tinggal lagi 3 bulan untuk habiskan diploma aku . yess yesss ! mohon forwardkan masa secepat mungkin . hehe :D

jumaat lepas , aku g jmti . wahwahwawhh . rindu sangat dekat bangunan biru ni *kononnye* . 
hehe . niat asal nak pi amek baucer buku actually ,tu yang kalut pi jmti . lepas ni tak boleh nak amek cuti dah . SOBS SOBS :'( 

sambil mlencong kat jmti tu , naik gi department . fuhh . ingatkan incik incik kat sana dah lupa muka comel ni :'(
rupenya takkkkk . hiks hiks . teruja sangat . incik incik siap tanya nak sambg study sini lagi ke ? haha . of course la incikkk ! sayang sangat dkt incik JMTi . 

then sembang -sembang dgn kj . tanya pasai advance , degree and master semua . pastu .. oh lupa , aku dtg jmti dgn kawan . roomate aku . -.- kami dua lepak dekat depan department . sembang pasai lecture . ^^

gua : bayangkan kalau kita jadi lec dkt jmti . 
        * kitorang dua ni tak penah bmake up , sebab tu tibe2 timbul dialog alah ni *

ex roomate : pakai lipstick merah menyala . pastu muncung - muncung . 

gua : banganggg ! * time tu masing - masing dok buat mulut muncung ala - ala donald duck *

ex roomate : mulut kecik jaa . lps tu bila abeh cakap ja , pakai balik lipstick . bagi merah jaa . 

gua : letak cermin atas meja , asal cakap ja pandang cermin . 

* time tu memang kami dua gelak bagai hantu dah * seriussss ! 

gua : bayangkan jadi lec pakai jubah bagai . kira islamik laa . 

ex roomate : pakai sarung tangan bagai . 

gua : make sure student lelaki tak masuk kelas lagi . kena pi tulis siap- siap . bila dah abeh tulis , baru soh student lelaki masuk . *gampang gila kalau ada * haha

ex roomate : buat board boleh pusing - pusing . 

* gilaaa ! time tu memang tak boleh nak control gelak weh . smpai semput . rasa nya nak buat vlog . rekod lagi best . hehe * 

dah tak ingat dialog nye , yang pasti kami dua memang kerja gelak . asyik gelak gelak dan gelak . benda tak lawak pon kami boleh bagi lawak . mohon nanti sikacak dan sicantik undi raja lawak nanti . hehe . 




No comments: