To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Monday, April 22, 2013

hilang punca : stress kira



1 + 1 = gyiyomi .
2 + 2 = gyiyomi .

hati banyak senang tambah bunga bunga kalau kerja yang aku buat sepanjang dua minggu ni , semudah gyiyomi . stresss . and finally , it DONE . tak perlu kisah lagi pasai chambers , tester and all measurement bagai . but now , i need to worry bout my work . entah betoi entah tidak apa yang aku kira , ukur and so on . harap harap takdak masalah .

lepas settle kerja tu , hari ini pergi buat kerja lain . ingat senang . lohh . rupanya sama ja . kena jugak bawa measuringtape . kertas , pen jangan lupa . nanti nak catat apa yang penting acaner . ce kabo kek eden ?
kerja hari ni , update conveyor . ohhh , dah pandai sikit . ekekkee . belt chain , twin conveyor ? eerrr apa tah . lupa sudah . oh , itu saja laporan saya hari ni .


pstt pstt ! cik JMTi , saya tulis macam ni boleh dak ? * wink wink *


No comments: