To handle yourself , use your head , to handle others , use your heart

Wednesday, April 27, 2016

Art Therapy


Okay hi ! straight to the point , semalam rajin tangan buat art therapy kononnya . Hemm bukannya kena gosok tangan ka apa macam terapi biasa tuuu . ni release stress dengan melukis dan mewarna . Itulah dah lama sangat duduk rumah , since habis On Job Training bulan Disember tu sampai lah hari ini . masih dirumah dan menggangur . sadis kan ? itu yang stress kemain teruk , bukannya tak cari kerja tapi masa duk tunggu offer kerja la , dapat offer sambung VTO . Hemm sebab niat dihati kecik pernah nak jadi cikgu , accept terus offer ni . Alhamdullilah , tengah bulan lima ni , jadi student untuk 3 bulan 1/2 kut . 


okay back to our story , nah 1 of master piece . kihkihkih . macam kambing padahal rusa . alahai berwarna warni buat hati terpikat . ni laa art therapy tu . puas hati bila dah siap . amek masa 2 jam jugak lah . 














No comments: